Citaat Kassings

Beginners kopen vaak iets goedkoops om dan snel tot inzicht te komen dat de toepassing niet meer optimaal voldoet. Als racketspecialisten helpen wij van het allereerste begin af aan tot en met de professionalstatus, bij de meest effectieve vervolgstappen.

Buitengewoon is bij de Kassings heel gewoon!

Jeroen, Jorden en David, alle drie Kassings van geboorte en herkenbaar als helpende ondernemers pur sang met liefde voor sport. Ondernemen is voor hen zeker niet alleen geld verdienen maar vooral iets toevoegen aan het leven van anderen. Sporters in dit geval. En dan specifiek tennissers en padellers. Vader Jeroen en zoons Jorden en David delen hun passie om de leuke dingen in het leven hoogwaardig, toegankelijk en betaalbaar te maken. En vooral gezellig. Het begint met een eerlijk, uitgebreid en vooral persoonlijk advies voor alle niveaus.

Het eigen niveau van klanten en hun capaciteiten staan altijd voorop. De klant beslist na het (vrijblijvende) advies zelf hoe verder met een ongecompliceerde aanschaf van materialen. Die vind je in de WeTennis (web)shop, dé racketspecialist van Midden-Nederland voor tennis- en paddelfanaten.

Je herkent de Kassingspirit aan de volgende feiten:

  • Handige en goed toepasbare kwaliteit
  • Testen van de meeste materialen is mogelijk
  • Veel eigen- én leservaring om te beoordelen wat iemand al doet en nodig heeft om verder te komen
  • Grote materiaalkennis
  • Gecertificeerde bespanners (internationaal diploma)
  • Wereldreizigers met grandslamervaring qua bespanning
  • Meer dan 10 jaar padelervaring

Je vindt WeTennis op: Lichtschip 67 – 3991 CP HOUTEN van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 16.00 uur (in de middag op afspraak) en ’s zaterdags op aanvraag.

Wil je een betere tennisser of padelspeler worden? Dan ben je hier aan het juiste topadres!

Maak kennis met de Kassings

Jeroen

Jorden

David